Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai su silkės įdaru po kailiu
Skani silkė po kailiu - tradicinis šventinio stalo patiekalas, kurį mėgsta daugelis žmonių. Jei pavargote nuo klasikinių salotų, o silkės ir svogūnų atsisakyti nenorite, iš šių produktų galite pasigaminti neįprastą užkandį. Įdaryti kiaušiniai su sūdyta žuvimi ir burokėliais - originalus ir lengvai pagaminamas patiekalas, kuris maloniai nustebins svečius.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių įdarui skirtus ingredientus. Kiaušinius perpjaukite per pusę. Į atskirą dubenį sudėkite trynius. Burokėlius sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūną. Užpilkite lygiomis dalimis actu ir vandeniu, palikite marinuotis 15 minučių. Česnaką išspauskite per presą. Išvalykite silkę, išimkite kaulus, supjaustykite filė. Vieną filė dalį supjaustykite smulkiai, kitą - griežinėliais. Sutrinkite trynį.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Į dubenį sudėkite tarkuotus burokėlius, įberkite druskos. Sudėkite majonezą, kiaušinio trynį, smulkintą silkę ir česnaką. Iš svogūnų nuspauskite skystį, sudėkite jį į burokėlius. Kruopščiai išmaišykite. Įdarą sudėkite į kiaušinių baltymus. Ant viršaus uždėkite silkės griežinėlių.
Kategorijos