Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai su šprotų įdaru
Kiaušiniai, įdaryti šprotais, yra skanus ir sveikas užkandis šventiniam stalui. Šprotuose yra daug naudingų medžiagų, pavyzdžiui, vitaminų B, D, A, E, aminorūgščių, fosforo, rekomenduojamo sergant osteoporoze, ir chromo, skirto diabeto profilaktikai. Jei šprotai parduodami skaidriose pakuotėse, galite įvertinti jų kokybę. Žuvys turi gulėti viena šalia kitos, pilvais arba nugara į viršų. Jei žuvys suskilusios, pažeistas technologinis procesas ir tokių šprotų geriau nevartoti.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius perpjaukite per pusę, išimkite trynius ir sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite šprotus. Į vieną dubenį sudėkite trynius, šprotus, žaliuosius žirnelius, majonezą, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Baltymus įdarykite paruoštu salotų mišiniu. Ant kiekvienos kiaušinio pusės uždėkite sveikų šprotų.
Kategorijos