Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaušiniai svogūnų lukštuose
Rūkyti lašiniai, žinoma, yra skanūs. Tačiau ne visada yra tokia galimybė. Šis lašinių sūdymo būdas visada padeda.
Žingsnis 1
Paruoškite lašinius. Taip galite sūdyti šoninę, lašinius arba tik lašinius. Supjaustykite gabaliukais, kad juos būtų patogu sudėti į keptuvę.
Žingsnis 2
Į puodą įpilkite 2 litrus šalto vandens, įdėkite 3 saujas svogūnų lukštų, galite ir daugiau. Įberkite druskos, cukraus ir visų prieskonių.
Žingsnis 3
Išmaišykite tirpalą ir sudėkite lašinių gabalėlius į vandenį taip, kad jie būtų visiškai apsemti vandeniu ir luobelėmis. Uždekite ant ugnies, užvirinkite ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Palikite lašinius karštame sūryme per naktį, geriausia šaltai. Išimkite gabalėlius iš sūrymo ir nusausinkite servetėle.
Žingsnis 5
Česnaką smulkiai supjaustykite arba išspauskite per presą.
Žingsnis 6
Aptepkite lašinių gabalėlius česnakų ir juodųjų pipirų mišiniu. Sudėkite į maišelį ir įdėkite į šaldiklį.
Kategorijos