Kiaušiniai svogūnų lukštuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kiaušiniai svogūnų lukštuose

Rūkyti lašiniai, žinoma, yra skanūs. Tačiau ne visada yra tokia galimybė. Šis lašinių sūdymo būdas visada padeda.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai svogūnų lukštuose Žingsnis 1
Paruoškite lašinius. Taip galite sūdyti šoninę, lašinius arba tik lašinius. Supjaustykite gabaliukais, kad juos būtų patogu sudėti į keptuvę.

Žingsnis 2

Kiaušiniai svogūnų lukštuose Žingsnis 2
Į puodą įpilkite 2 litrus šalto vandens, įdėkite 3 saujas svogūnų lukštų, galite ir daugiau. Įberkite druskos, cukraus ir visų prieskonių.

Žingsnis 3

Kiaušiniai svogūnų lukštuose Žingsnis 3
Išmaišykite tirpalą ir sudėkite lašinių gabalėlius į vandenį taip, kad jie būtų visiškai apsemti vandeniu ir luobelėmis. Uždekite ant ugnies, užvirinkite ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Kiaušiniai svogūnų lukštuose Žingsnis 4
Palikite lašinius karštame sūryme per naktį, geriausia šaltai. Išimkite gabalėlius iš sūrymo ir nusausinkite servetėle.

Žingsnis 5

Kiaušiniai svogūnų lukštuose Žingsnis 5
Česnaką smulkiai supjaustykite arba išspauskite per presą.

Žingsnis 6

Kiaušiniai svogūnų lukštuose Žingsnis 6
Aptepkite lašinių gabalėlius česnakų ir juodųjų pipirų mišiniu. Sudėkite į maišelį ir įdėkite į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos