Kiaušiniais, grybais ir sūriu įdaryti blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kiaušiniais, grybais ir sūriu įdaryti blyneliai

Blyneliai su labai švelniu ir nepamirštamu įdaru iš troškintų grybų ir minkšto sūrio grietinėlės padaže. Jų skonis nepamirštamas ir norisi juos ragauti vėl ir vėl. Burnoje jie - tai skonių šventė. Turėtumėte bent jau paragauti, kad norėtumėte juos pasigaminti dar ir dar kartą. Šie blynai bus beprotiškai populiarūs ant šventinio stalo. Patariame pasigaminti kuo daugiau šio patiekalo porcijų, nes jis neįtikėtinai skanus ir nuo jo tikrai sunku atsiplėšti!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniais, grybais ir sūriu įdaryti blyneliai Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite vištienos kiaušinį, susmulkinkite grybus ir svogūnus, sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Kiaušiniais, grybais ir sūriu įdaryti blyneliai Žingsnis 2
Grybus ir svogūnus 15-20 minučių kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Kiaušiniais, grybais ir sūriu įdaryti blyneliai Žingsnis 3
Sumaišykite troškintus grybus, svogūną, majonezą ir kiaušinį iki tirštos masės.

Žingsnis 4

Kiaušiniais, grybais ir sūriu įdaryti blyneliai Žingsnis 4
Įdarą paskirstykite ir suvyniokite į blynus.

Žingsnis 5

Kiaušiniais, grybais ir sūriu įdaryti blyneliai Žingsnis 5
Kepkite keptuvėje 5-10 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Kiaušiniais, grybais ir sūriu įdaryti blyneliai Žingsnis 6
Blyneliai paruošti ir laukia, kol bus patiekti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos