Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaušiniais, grybais ir sūriu įdaryti blyneliai
Blyneliai su labai švelniu ir nepamirštamu įdaru iš troškintų grybų ir minkšto sūrio grietinėlės padaže. Jų skonis nepamirštamas ir norisi juos ragauti vėl ir vėl. Burnoje jie - tai skonių šventė. Turėtumėte bent jau paragauti, kad norėtumėte juos pasigaminti dar ir dar kartą. Šie blynai bus beprotiškai populiarūs ant šventinio stalo. Patariame pasigaminti kuo daugiau šio patiekalo porcijų, nes jis neįtikėtinai skanus ir nuo jo tikrai sunku atsiplėšti!
Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite vištienos kiaušinį, susmulkinkite grybus ir svogūnus, sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Grybus ir svogūnus 15-20 minučių kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Sumaišykite troškintus grybus, svogūną, majonezą ir kiaušinį iki tirštos masės.
Žingsnis 4
Įdarą paskirstykite ir suvyniokite į blynus.
Žingsnis 5
Kepkite keptuvėje 5-10 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Blyneliai paruošti ir laukia, kol bus patiekti!
Kategorijos