Publikavimo data: 2024-04-02
Kiaušiniais įdaryti blyneliai
Kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais įdaryti blyneliai - geras sprendimas sotiems pusryčiams. Receptas paprastas. Kad įdaras būtų aromatingas ir pikantiškas, įdėkite kietojo sūrio. Rinkdamiesi kokybišką sūrį, atkreipkite dėmesį į pakuotę: ant jos neturėtų būti užrašo "sūrio gaminys". Pirmenybę teikite sūriui, pagamintam pagal GOST standartą. Kiaušiniais įdarytus blynus galima ruošti ir be pieno produkto, tačiau į įdarą įdėkite šviežių pomidorų ir česnakų.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą blynams. Į šiltą pieną įmuškite 2 kiaušinius, suberkite cukrų. Gerai išplakite ir supilkite miltus. Išmaišykite ir supilkite augalinį aliejų. Įkaitinkite keptuvę ir iškepkite plonus blynelius.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite sūrį, svogūną ir kiaušinius, lengvai pasūdykite ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Įdarykite blynus. Įdarą dėkite į blyno vidurį ir apskrudinkite blyną. Blynus su įdaru lengvai apkepkite svieste.
Kategorijos