Kiaušiniais įdaryti blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kiaušiniais įdaryti blyneliai

Kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais įdaryti blyneliai - geras sprendimas sotiems pusryčiams. Receptas paprastas. Kad įdaras būtų aromatingas ir pikantiškas, įdėkite kietojo sūrio. Rinkdamiesi kokybišką sūrį, atkreipkite dėmesį į pakuotę: ant jos neturėtų būti užrašo "sūrio gaminys". Pirmenybę teikite sūriui, pagamintam pagal GOST standartą. Kiaušiniais įdarytus blynus galima ruošti ir be pieno produkto, tačiau į įdarą įdėkite šviežių pomidorų ir česnakų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniais įdaryti blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą blynams. Į šiltą pieną įmuškite 2 kiaušinius, suberkite cukrų. Gerai išplakite ir supilkite miltus. Išmaišykite ir supilkite augalinį aliejų. Įkaitinkite keptuvę ir iškepkite plonus blynelius.

Žingsnis 2

Kiaušiniais įdaryti blyneliai Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite sūrį, svogūną ir kiaušinius, lengvai pasūdykite ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Kiaušiniais įdaryti blyneliai Žingsnis 3
Įdarykite blynus. Įdarą dėkite į blyno vidurį ir apskrudinkite blyną. Blynus su įdaru lengvai apkepkite svieste.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos