Publikavimo data: 2025-08-19
Kiaušiniais ir majonezu įdaryti blyneliai
Paprastas ir sotus patiekalas, kuriam paruošti prireiks ne daugiau kaip 10 minučių. Lengvas, bet maistingas įdaras puikiai dera su tešlos skoniu. Šiuos blynelius galima valgyti iš karto arba pasiimti su savimi kaip įprastų sumuštinių alternatyvą.
Žingsnis 1
Išvirkite kietai virtus kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite lukštus. Supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite susmulkintus kiaušinius ir majonezą ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Išlyginkite blyną ir atsargiai šaukštu į vidurį dėkite įdarą.
Žingsnis 4
Sulenkite blyną į "voką", pirmiausia užlenkdami šonus į vidurį, tada viršų ir šonus, tada apverskite gautą blyną. Blynas paruoštas!
Kategorijos