Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais įdaryti blyneliai
Kiaušiniais įdaryti blynai būna labai sotūs ir skanūs. Be svogūnų, į faršą galima dėti smulkintų petražolių, krapų ir kitų šviežių prieskoninių žolelių, jos puikiai dera su kiaušiniais. Taip pat į faršą reikia įdėti šiek tiek majonezo arba grietinės, kad jis būtų sultingesnis. Toks patiekalas puikiai paįvairins dienos valgiaraštį ir puikiai tiks šeimos pusryčiams ar užkandžiams. Įdarytus blynus galima iš anksto užšaldyti ir reikiamu momentu tiesiog pašildyti mikrobangų krosnelėje arba ant keptuvės.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite vištienos kiaušinius ir žaliuosius svogūnus. Svogūnus šiek tiek sutrinkite rankomis arba grūstuvu. Sudėkite susmulkintus kiaušinius, svogūnus, druską ir majonezą į dubenį ir gerai išmaišykite. Įdarą padalykite į 4 dalis.
Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Į kiekvieną blyną įdėkite šiek tiek įdaro. Įdarytus blynus kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Pirmiausia apkepkite švarko pusę.
Kategorijos