Kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais įdaryti blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais įdaryti blyneliai

Kiaušiniais įdaryti blynai būna labai sotūs ir skanūs. Be svogūnų, į faršą galima dėti smulkintų petražolių, krapų ir kitų šviežių prieskoninių žolelių, jos puikiai dera su kiaušiniais. Taip pat į faršą reikia įdėti šiek tiek majonezo arba grietinės, kad jis būtų sultingesnis. Toks patiekalas puikiai paįvairins dienos valgiaraštį ir puikiai tiks šeimos pusryčiams ar užkandžiams. Įdarytus blynus galima iš anksto užšaldyti ir reikiamu momentu tiesiog pašildyti mikrobangų krosnelėje arba ant keptuvės.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais įdaryti blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite vištienos kiaušinius ir žaliuosius svogūnus. Svogūnus šiek tiek sutrinkite rankomis arba grūstuvu. Sudėkite susmulkintus kiaušinius, svogūnus, druską ir majonezą į dubenį ir gerai išmaišykite. Įdarą padalykite į 4 dalis.

Žingsnis 2

Kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais įdaryti blyneliai Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Į kiekvieną blyną įdėkite šiek tiek įdaro. Įdarytus blynus kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Pirmiausia apkepkite švarko pusę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos