Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais įdaryti blyneliai
Kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais įdaryti blyneliai - puikus patiekalas kelionei, vakaro stalui ar pasisėdėjimui su šeima. Įdaryti blyneliai iškepa labai greitai, todėl įdaras turi būti paruoštas. Užkandinius blynus galima sulankstyti trikampiais. Kitas įdomus blynų su įdaru patiekimo variantas yra "rusiški suktinukai", kai ant paruoštų, iš abiejų pusių apkeptų plonų blynų dedamas įdaras, jie susukami į ritinėlį, o tada perpjaunami įstrižai.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite susmulkintus kiaušinius ir žaliuosius svogūnus. Sudėkite majonezą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Padėkite blyną ant lygaus paviršiaus. Į blyno vidurį dėkite įdaro.
Žingsnis 4
Susukite blyną į ritinį. Dėkite ant įkaitintos keptuvės su trupučiu augalinio aliejaus ir šiek tiek apkepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 5
Blyneliai, įdaryti kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais, paruošti. Papuoškite juos pagal savo skonį ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos