Kiaušinis, įdarytas ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušinis, įdarytas ikrais

Raudonaisiais ikrais įdaryti kiaušiniai - puikus užkandis Naujųjų metų stalui, išskirtinis delikatesas, kuris suteiks daug malonumo. Užkandžiui galite imti paruoštų ikrų arba pasigaminti patys. Raudonieji ikrai sūdomi tirpale, kuriame 1 litrui vandens yra 350 g druskos. Ikrus reikia nuplauti ir pašalinti plėvelę, tada 5 minutėms panardinti į druskos tirpalą. Tuomet ikrus reikia perkelti į marlę ir 30 minučių palikti suspenduotus. Tokie ikrai laikomi ne ilgiau kaip 3 dienas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušinis, įdarytas ikrais Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius ir įdaro ingredientus. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Atskirame dubenyje juos sutrinkite šakute. Tada sutarkuokite sūrį ir sudėkite jį į trynius.

Žingsnis 2

Kiaušinis, įdarytas ikrais Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Sūrio mišinį sumaišykite su česnaku ir majonezu, suplakite. Tuščiavidurius baltymus įdarykite paruoštu įdaru ir ant viršaus uždėkite ikrų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos