Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušinis, įdarytas lašiša ir varške
Švelnūs įdaryti kiaušiniai su lašiša yra gražus ir skanus užkandis. Jei norite, į juos galite įdėti raudonųjų ikrų ir šviežių žolelių. Lašiša naudinga dėl joje esančių riebiųjų rūgščių ir vitaminų. Taip pat kiaušiniuose ir žuvyje yra daug baltymų. Lašišoje esantis selenas yra vienas iš svarbių žmogui komponentų. Seleno trūkumas gali sukelti nevaisingumą, todėl tiek vyrams, tiek moterims svarbu vartoti jo turinčios žuvies.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies ir virkite 10 minučių nuo užvirimo. Atvėsinkite šaltu vandeniu ir nulupkite lukštus. Kiaušinius perpjaukite per pusę ir išimkite trynį.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą, varškę ir trynius. Į kiaušinių baltymų puseles sudėkite įdarą. Tada ant viršaus išdėliokite lašišos griežinėlius.
Kategorijos