Kiaušinis, įdarytas lašiša ir varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušinis, įdarytas lašiša ir varške

Švelnūs įdaryti kiaušiniai su lašiša yra gražus ir skanus užkandis. Jei norite, į juos galite įdėti raudonųjų ikrų ir šviežių žolelių. Lašiša naudinga dėl joje esančių riebiųjų rūgščių ir vitaminų. Taip pat kiaušiniuose ir žuvyje yra daug baltymų. Lašišoje esantis selenas yra vienas iš svarbių žmogui komponentų. Seleno trūkumas gali sukelti nevaisingumą, todėl tiek vyrams, tiek moterims svarbu vartoti jo turinčios žuvies.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinis, įdarytas lašiša ir varške Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies ir virkite 10 minučių nuo užvirimo. Atvėsinkite šaltu vandeniu ir nulupkite lukštus. Kiaušinius perpjaukite per pusę ir išimkite trynį.

Žingsnis 2

Kiaušinis, įdarytas lašiša ir varške Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą, varškę ir trynius. Į kiaušinių baltymų puseles sudėkite įdarą. Tada ant viršaus išdėliokite lašišos griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos