Kiaušinis, įdarytas menkės kepenėlėmis ir konservuotais žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušinis, įdarytas menkės kepenėlėmis ir konservuotais žirneliais

Maistingas ir sveikas užkandis su menkės kepenėlėmis patiks net vaikui. Virtas kiaušinis kompensuos baltymų trūkumą, o menkės kepenys atkurs riebalų aminorūgščių pusiausvyrą ir kompensuos vitaminų trūkumą. Menkių kepenėlės yra švelnaus skonio ir neįkyraus aromato. Jos yra pakankamai kaloringos, todėl galima suvalgyti ne tiek daug ir būti sotiems. Todėl įdaryti kiaušiniai su menkės kepenėlėmis yra puikus užkandis, jei pagrindinis patiekalas dar neparuoštas ir reikia palaukti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinis, įdarytas menkės kepenėlėmis ir konservuotais žirneliais Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies ir virkite 10 minučių nuo užvirimo. Kiaušinius atvėsinkite šaltame vandenyje ir nulupkite lukštus. Perpjaukite kiaušinius per pusę ir atskirkite trynius.

Žingsnis 2

Kiaušinis, įdarytas menkės kepenėlėmis ir konservuotais žirneliais Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Dubenyje sumaišykite menkės kepenėles, trynius, žaliuosius žirnelius, įberkite juodųjų pipirų, majonezo ir tarkuoto sūrio. Išmaišykite. Į kiekvieną baltymo pusę įdėkite įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos