Kiaušinis, įdarytas skumbre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušinis, įdarytas skumbre

Kiaušinis, įdarytas skumbre - puikus patiekalas rūkytos žuvies mėgėjams. Skumbrė - tai žuvis, kuri puikiai tinka rūkymui ir išlieka sultinga, minkšta ir labai skani. Prekyboje galima rasti šaltai ir karštai rūkytos žuvies, pastaroji suteiks patiekalui daugiau skonio. Pirkdami atkreipkite dėmesį į produkto galiojimo laiką: jis turėtų būti nuo 20 iki 90 dienų. Žuvies spalva turėtų būti vienoda, mėsa - tanki, o paviršius - blizgus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušinis, įdarytas skumbre Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Aštriu peiliu perpjaukite kiaušinius per pusę ir išimkite trynį, kurį galite sutarkuoti arba sutrinti šakute. Skumbrę supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 2

Kiaušinis, įdarytas skumbre Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Sumaišykite majonezą, garstyčias, skumbrę ir įmuškite trynį. Šiuo įdaru įdarykite kiaušinius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos