Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušinis, įdarytas skumbre
Kiaušinis, įdarytas skumbre - puikus patiekalas rūkytos žuvies mėgėjams. Skumbrė - tai žuvis, kuri puikiai tinka rūkymui ir išlieka sultinga, minkšta ir labai skani. Prekyboje galima rasti šaltai ir karštai rūkytos žuvies, pastaroji suteiks patiekalui daugiau skonio. Pirkdami atkreipkite dėmesį į produkto galiojimo laiką: jis turėtų būti nuo 20 iki 90 dienų. Žuvies spalva turėtų būti vienoda, mėsa - tanki, o paviršius - blizgus.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Aštriu peiliu perpjaukite kiaušinius per pusę ir išimkite trynį, kurį galite sutarkuoti arba sutrinti šakute. Skumbrę supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Sumaišykite majonezą, garstyčias, skumbrę ir įmuškite trynį. Šiuo įdaru įdarykite kiaušinius.
Kategorijos