Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaušiniu įdaryti kotletai orkaitėje
Kiaušiniu įdarytus kotletus orkaitėje paruošti nėra labai sudėtinga, jie visada būna sotūs ir skanūs. Jie puikiai tiks su grūdų ar daržovių garnyru. Tokius kotletus galima patiekti kaip savarankišką mėsos užkandį per bet kokią šventę. Juos patogu pasiimti su savimi į iškylą, į kelionę ar į darbą. Įdarą galima keisti pagal savo skonį, o maltinukus geriausia ruošti atskirai iš jautienos ir kiaulienos. Išbandykite juos būtinai, pradžiuginkite savo šeimą ir draugus!
Žingsnis 1
Į tinkamo dydžio indą sudėkite faršą ir įmuškite vieną kiaušinį. Pagardinkite druska, pipirais ir trupučiu džiūvėsėlių ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Padalykite faršą į kelias dalis, suformuokite rutuliukus ir iš jų išminkykite 8-10 mm storio tortilijas. Į kiekvienos iš jų vidurį įdėkite po kietai virtą kiaušinį. Atsargiai suformuokite kotletą su kiaušiniu viduje.
Žingsnis 3
Į kepimo indą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Sudėkite džiūvėsėliuose apvoliotus kotletus. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 4
Kiaušiniais įdaryti kotletai paruošti! Dėkite juos į lėkštę, perpjaukite per pusę ir papuoškite pagal savo skonį. Gero apetito!
Kategorijos