Kiaušinių, įdarytų menkės kepenėlėmis, užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušinių, įdarytų menkės kepenėlėmis, užkandis

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis, yra skanus ir sveikas užkandis, tinkantis šventiniam stalui. Menkių kepenyse yra žuvų taukų, kurie gerai pasisavinami organizme. Tai leidžia išsaugoti azotines medžiagas, būtinas naujų audinių statybai. Menkių kepenėlės nepakeičiamos sportininkams ir įtraukiamos į jų racioną, nes vitaminų turtinga sudėtis greitai atstato organizmą po krūvio. Tačiau reikėtų pažymėti, kad dažnai vartoti menkės kepenų nerekomenduojama.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
280 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
26 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinių, įdarytų menkės kepenėlėmis, užkandis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Virtus kiaušinius nulupkite, perpjaukite per pusę, išimkite trynius ir sudėkite į atskirą dubenį. Atskirkite petražolių lapelius nuo kotelių ir smulkiai sukapokite. Į trynius sudėkite menkės kepenėles, majonezą ir žoleles, viską sutrinkite šakute iki vientisos masės ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušinių, įdarytų menkės kepenėlėmis, užkandis Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Gautu mišiniu pripildykite kiekvieną kiaušinio baltymo pusę. Tai galite padaryti šaukšteliu arba konditeriniu maišeliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos