Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušinių, įdarytų menkės kepenėlėmis, užkandis
Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis, yra skanus ir sveikas užkandis, tinkantis šventiniam stalui. Menkių kepenyse yra žuvų taukų, kurie gerai pasisavinami organizme. Tai leidžia išsaugoti azotines medžiagas, būtinas naujų audinių statybai. Menkių kepenėlės nepakeičiamos sportininkams ir įtraukiamos į jų racioną, nes vitaminų turtinga sudėtis greitai atstato organizmą po krūvio. Tačiau reikėtų pažymėti, kad dažnai vartoti menkės kepenų nerekomenduojama.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Virtus kiaušinius nulupkite, perpjaukite per pusę, išimkite trynius ir sudėkite į atskirą dubenį. Atskirkite petražolių lapelius nuo kotelių ir smulkiai sukapokite. Į trynius sudėkite menkės kepenėles, majonezą ir žoleles, viską sutrinkite šakute iki vientisos masės ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Gautu mišiniu pripildykite kiekvieną kiaušinio baltymo pusę. Tai galite padaryti šaukšteliu arba konditeriniu maišeliu.
Kategorijos