Sriuba gaunasi labai skani, pagaminta iš įprastų ingredientų, kurių galima rasti bet kuriuose namuose.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, svogūnus ir morkas.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 5
Ant ugnies padėkite keptuvę su sviestu.
Žingsnis 6
Sudėkite svogūnus, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 7
Kai svogūnai apkeps iki šiek tiek auksinės spalvos, sumažinkite ugnį, suberkite morkas, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 8
Tuo pačiu metu paruoškite bulves ir cukinijas: supjaustykite jas kvadratėliais arba taip, kaip jums patinka.
Žingsnis 9
Kai morkos suminkštės, sudėkite kopūstus.
Žingsnis 10
Išmaišykite ir palaukite, kol kopūstai suminkštės, supilkite vandenį, sudėkite bulves ir cukinijas, kaitrą galima padidinti.
Žingsnis 11
Sutarkuokite sūrį, įmuškite kiaušinius iki vientisos masės.
Žingsnis 12
Kai vanduo puode užvirs, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir palaukite, kol bulvės išvirs (patikrinkite, ar bulvės išvirė, pradurdami jas peiliu).
Žingsnis 13
Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įdėkite lauro lapų ir uždarykite dangtį.
Žingsnis 14
Praėjus 5 minutėms po to, kai bulvės išvirė, nuolat maišydami plona srovele supilkite kiaušinius.
Žingsnis 15
Sudėkite sūrį ir žoleles, išjunkite ugnį, uždenkite ir palikite 10 minučių pastovėti. Sriuba paruošta, gero apetito!