Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaušinių ir žaliųjų svogūnų blyneliai
Puikus patiekalas sotiems ir maistingiems pusryčiams. Visų mėgstami blyneliai su ne mažiau mėgstamu įdaru - kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais. Jie nepaliks abejingų net gurmanų. Blyneliai pagal šį receptą gaunasi labai skanūs.
Žingsnis 1
Kefyras yra šiltas.
Žingsnis 2
Įmuškite vieną kiaušinį.
Žingsnis 3
Įberkite druskos.
Žingsnis 4
Įdėkite geriamosios sodos. Viską sumaišykite ir palikite maždaug 5 minutėms.
Žingsnis 5
Po penkių minučių suberkite miltus. Viską išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 6
Išvirkite kiaušinį, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Įdėkite jį į tešlą.
Žingsnis 7
Susmulkinkite žaliąjį svogūną ir taip pat įmaišykite į tešlą.
Žingsnis 8
Viską sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 9
Kepkite paplotėlius įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus. Jas taip pat galima kepti ant sausos keptuvės. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos