Kiaušinių kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Kiaušinių kotletai

Keptuvėje keptuvėje apvolioti kotletai kiaušinyje ir miltuose yra paprasčiausias ir pigiausias receptas. Saulėtosios Italijos prieskoninės žolelės suteiks kotletams pikantiškesnį aromatą ir skonį. Raktas į skanius kotletus kiaušinyje - tinkamai parinkta mėsa. Galinė kiaulienos skerdenos dalis - nugarinė arba nugarinė - yra idealiausias variantas kotletams kiaušinyje. Rinkdamiesi mėsą kotletams, atkreipkite dėmesį į tai, kad ji būtų malonaus kvapo, šviesiai rausvos spalvos ir nebūtų vėstanti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušinių kotletai Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kiaulienos nugarinę supjaustykite kepsniais. Kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių muškite plaktuku. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kiaušinių kotletai Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite kiaušinį su druska ir prieskoniais. Į atskirą dubenį supilkite miltus.

Žingsnis 3

Kiaušinių kotletai Žingsnis 3
Paruoškite kotletus. Kiekvieną mėsos gabalėlį pamirkykite kiaušinyje, tada miltuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite kotletus ant silpnos ugnies. Kepkite iš abiejų pusių 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos