Publikavimo data: 2024-04-06
Kiaušinių kotletai
Keptuvėje keptuvėje apvolioti kotletai kiaušinyje ir miltuose yra paprasčiausias ir pigiausias receptas. Saulėtosios Italijos prieskoninės žolelės suteiks kotletams pikantiškesnį aromatą ir skonį. Raktas į skanius kotletus kiaušinyje - tinkamai parinkta mėsa. Galinė kiaulienos skerdenos dalis - nugarinė arba nugarinė - yra idealiausias variantas kotletams kiaušinyje. Rinkdamiesi mėsą kotletams, atkreipkite dėmesį į tai, kad ji būtų malonaus kvapo, šviesiai rausvos spalvos ir nebūtų vėstanti.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kiaulienos nugarinę supjaustykite kepsniais. Kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių muškite plaktuku. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite kiaušinį su druska ir prieskoniais. Į atskirą dubenį supilkite miltus.
Žingsnis 3
Paruoškite kotletus. Kiekvieną mėsos gabalėlį pamirkykite kiaušinyje, tada miltuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite kotletus ant silpnos ugnies. Kepkite iš abiejų pusių 5-7 minutes.
Kategorijos