Kiaušinių kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Kiaušinių kotletai

Keptuvėje keptuvėje apvolioti kotletai kiaušinyje ir miltuose yra paprasčiausias ir pigiausias receptas. Saulėtosios Italijos prieskoninės žolelės suteiks kotletams pikantiškesnį aromatą ir skonį. Raktas į skanius kotletus kiaušinyje - tinkamai parinkta mėsa. Galinė kiaulienos skerdenos dalis - nugarinė arba nugarinė - yra idealiausias variantas kotletams kiaušinyje. Rinkdamiesi mėsą kotletams, atkreipkite dėmesį į tai, kad ji būtų malonaus kvapo, šviesiai rausvos spalvos ir nebūtų vėstanti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinių kotletai Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kiaulienos nugarinę supjaustykite kepsniais. Kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių muškite plaktuku. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kiaušinių kotletai Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite kiaušinį su druska ir prieskoniais. Į atskirą dubenį supilkite miltus.

Žingsnis 3

Kiaušinių kotletai Žingsnis 3
Paruoškite kotletus. Kiekvieną mėsos gabalėlį pamirkykite kiaušinyje, tada miltuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite kotletus ant silpnos ugnies. Kepkite iš abiejų pusių 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos