Sriuba visai šeimai. Ji taip pat tinka vaikams, alergiškiems ir netoleruojantiems BKM. Triušiena - puikus būdas paįvairinti mitybą.
Žingsnis 1
Turiu triušį, sveriantį šiek tiek daugiau nei 1 kg. Nukirpau priekinę dalį, kad būtų atsargų.
Žingsnis 2
Gaunate maždaug pusę, 0,5 kg. Įjungiame didžiausią kaitinimą.
Žingsnis 3
Kai tik užvirs, nuimkite svarstykles. Įberkite druskos, lauro lapų, pipirų žirnelių. Uždarykite dangtį, sumažinkite ugnį ir palikite virti 40-50 minučių.
Žingsnis 4
Nulupkite daržoves, morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 5
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną.
Žingsnis 6
Aliejuje ant silpnos ugnies nuolat maišydami pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 7
Susmulkinkite grybus, paimkite 5 maždaug 5-6 cm skersmens grybus.
Žingsnis 8
Apkepkite kartu su daržovėmis. Suberkite prieskonius, uždenkite dangčiu ir sumažinkite ugnį. Galite ją net išjungti.
Žingsnis 9
Po 1 valandos patikrinkite mėsą, išimkite ir atvėsinkite.
Žingsnis 10
Išimkite kaulus, supjaustykite porcijomis.
Žingsnis 11
Įmerkite kepsnį į sultinį.
Žingsnis 12
Sudėkite makaronus ir grąžinkite mėsą į puodą.
Žingsnis 13
Užvirkite ir po 5 minučių išjunkite, sriuba paruošta!