Kiaušinių pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kiaušinių pjaustymas

Kotletai su kiaušiniu - skanus ir sotus patiekalas, gaminamas iš švelnios pieninių veršelių filė. Ši mėsa beveik neturi riebalų ir kietų gyslų. Ji laikoma maistingu ir vertingu produktu, pasižyminčiu ypatingu skoniu. Veršieną nuo jautienos lengva atskirti pagal pieno kvapą ir šviesiai rausvą spalvą. Paruoškite veršienos kotletus su kiaušiniu ir mėgaukitės sultinga, minkšta mėsa tešloje. Patiekalas greitai ir lengvai paruošiamas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinių pjaustymas Žingsnis 1
Apskrudinkite mėsą. Uždenkite gabalėlius maistine plėvele ir apskrudinkite. Pagal poreikį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kiaušinių pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių kotletus. Kiaušinius sumaišykite su žiupsneliu druskos ir išmaišykite. Apvoliokite veršienos gabalėlius miltuose, tada panardinkite juos į kiaušinius ir dėkite ant gerai įkaitintos keptuvės su aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių, kol mėsa iškeps ir paruduos. Du kartus apverskite filė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos