Publikavimo data: 2024-06-13
Kiaušinių pjaustymas
Kotletai su kiaušiniu - skanus ir sotus patiekalas, gaminamas iš švelnios pieninių veršelių filė. Ši mėsa beveik neturi riebalų ir kietų gyslų. Ji laikoma maistingu ir vertingu produktu, pasižyminčiu ypatingu skoniu. Veršieną nuo jautienos lengva atskirti pagal pieno kvapą ir šviesiai rausvą spalvą. Paruoškite veršienos kotletus su kiaušiniu ir mėgaukitės sultinga, minkšta mėsa tešloje. Patiekalas greitai ir lengvai paruošiamas.
Žingsnis 1
Apskrudinkite mėsą. Uždenkite gabalėlius maistine plėvele ir apskrudinkite. Pagal poreikį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių kotletus. Kiaušinius sumaišykite su žiupsneliu druskos ir išmaišykite. Apvoliokite veršienos gabalėlius miltuose, tada panardinkite juos į kiaušinius ir dėkite ant gerai įkaitintos keptuvės su aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių, kol mėsa iškeps ir paruduos. Du kartus apverskite filė.
Kategorijos