Kiaušinių tartaletės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kiaušinių tartaletės

Jau daugiau nei 8 šimtmečius tartaletės yra neatsiejamas kiekvienos šventės atributas. Jie išpopuliarėjo valdant Ričardui III. Tačiau tuomet tartaletės buvo vadinamos atvirais pyragais. Tik XX amžiuje šis užkandis įgavo modernią formą. Miniatiūriniai krepšeliai su įdaru sukuria šventinę atmosferą ir patraukia dėmesį elegantiška išvaizda bei įdarų įvairove. Ne išimtis ir kiaušinių pyragėlių receptas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušinių tartaletės Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius ir lydytą sūrį sutarkuokite, sudėkite į gilų dubenį, įmaišykite per presą išspaustą česnaką. Užpilkite ingredientus majonezu ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušinių tartaletės Žingsnis 2
Įdarą įdarykite į pyragėlius. Šviežią arba marinuotą agurką supjaustykite žiedais ir sudėkite ant smėlio krepšelio dugno. Ant viršaus sudėkite kiaušinių ir sūrio įdarą. Ant jo savavališkai išdėliokite per pusę perpjautas alyvuoges. Kiaušinių tartaletės paruoštos!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos