Kiaušinių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Kiaušinių troškinys

Geriausia troškinių receptų dalis yra ta, kad juos galite keisti pagal savo skonį ir tai nesugadins patiekalo. Jei norite, kad patiekalas būtų sotesnis, į kiaušinių apkepą įmaišykite virtų bulvių arba mėsos gabalėlių. Šiek tiek žalumynų ant viršaus ir šis patiekalas tiks ne tik šeimos pusryčiams, bet ir šventinei puotai. Kiaušinių ir pieno apkepą orkaitėje galima gaminti iš anksto, pavyzdžiui, paruošti iš vakaro ir kepti ryte. Arba netgi išvirti jį iš vakaro ir kitą rytą pašildyti orkaitėje, o ant viršaus pabarstyti sūriu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinių troškinys Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius ir sumaišykite ingredientus. Tam paimkite gilų dubenį ir plakite kiaušinius iki purumo. Į plaktus kiaušinius sudėkite sūrį, griežinėliais pjaustytą duoną, paprikas, svogūnus ir česnakus. Įpilkite pieno, druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Kiaušinių troškinys Žingsnis 2
Iškepkite apkepą. Gerai sumaišykite ingredientus ir supilkite į kepimo indą, pašaukite į orkaitę ir kepkite 20-25 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos