Publikavimo data: 2024-04-08
Kiaušinių troškinys
Geriausia troškinių receptų dalis yra ta, kad juos galite keisti pagal savo skonį ir tai nesugadins patiekalo. Jei norite, kad patiekalas būtų sotesnis, į kiaušinių apkepą įmaišykite virtų bulvių arba mėsos gabalėlių. Šiek tiek žalumynų ant viršaus ir šis patiekalas tiks ne tik šeimos pusryčiams, bet ir šventinei puotai. Kiaušinių ir pieno apkepą orkaitėje galima gaminti iš anksto, pavyzdžiui, paruošti iš vakaro ir kepti ryte. Arba netgi išvirti jį iš vakaro ir kitą rytą pašildyti orkaitėje, o ant viršaus pabarstyti sūriu.
Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius ir sumaišykite ingredientus. Tam paimkite gilų dubenį ir plakite kiaušinius iki purumo. Į plaktus kiaušinius sudėkite sūrį, griežinėliais pjaustytą duoną, paprikas, svogūnus ir česnakus. Įpilkite pieno, druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Iškepkite apkepą. Gerai sumaišykite ingredientus ir supilkite į kepimo indą, pašaukite į orkaitę ir kepkite 20-25 min.
Kategorijos