Kiniška aštri mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kiniška aštri mėsa

Skanus. Mano šeima mėgsta šį patiekalą. Mėsa gaunasi minkšta ir pikantiška.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Kiniška aštri mėsa Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite plonais griežinėliais, įdėkite 2 šaukštus sojų padažo, 1 šaukštą krakmolo, 1 kiaušinį.

Žingsnis 2

Kiniška aštri mėsa Žingsnis 2
Išmaišykite, palikite pastovėti 30 minučių.

Žingsnis 3

Kiniška aštri mėsa Žingsnis 3
Supilkite aliejų į wok arba keptuvę ir labai įkaitinkite. Kepkite mėsą nedidelėmis porcijomis, kol iškeps.

Žingsnis 4

Kiniška aštri mėsa Žingsnis 4
Iškepusią mėsą atidėkite į atskirą dubenį.

Žingsnis 5

Kiniška aštri mėsa Žingsnis 5
Į tą patį aliejų suberkite stambiai supjaustytus česnakus, imbierą ir kardamoną. Nuolat maišydami greitai kepkite, kol česnakai įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 6

Kiniška aštri mėsa Žingsnis 6
Sudėkite svogūnus, kepkite toliau maišydami.

Žingsnis 7

Kiniška aštri mėsa Žingsnis 7
Po minutės sudėkite papriką ir salierą. Suberkite cukrų, 4 šaukštus sojų padažo, pomidorų pastą ir vandeniu atskiestą krakmolą.

Žingsnis 8

Kiniška aštri mėsa Žingsnis 8
Išmaišykite, leiskite šiek tiek sutirštėti ir sudėkite keptą mėsą. Išmaišykite, kad susimaišytų. Maišykite dar minutę ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos