Publikavimo data: 2025-08-17
Kiniška aštri mėsa
Skanus. Mano šeima mėgsta šį patiekalą. Mėsa gaunasi minkšta ir pikantiška.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite plonais griežinėliais, įdėkite 2 šaukštus sojų padažo, 1 šaukštą krakmolo, 1 kiaušinį.
Žingsnis 2
Išmaišykite, palikite pastovėti 30 minučių.
Žingsnis 3
Supilkite aliejų į wok arba keptuvę ir labai įkaitinkite. Kepkite mėsą nedidelėmis porcijomis, kol iškeps.
Žingsnis 4
Iškepusią mėsą atidėkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 5
Į tą patį aliejų suberkite stambiai supjaustytus česnakus, imbierą ir kardamoną. Nuolat maišydami greitai kepkite, kol česnakai įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 6
Sudėkite svogūnus, kepkite toliau maišydami.
Žingsnis 7
Po minutės sudėkite papriką ir salierą. Suberkite cukrų, 4 šaukštus sojų padažo, pomidorų pastą ir vandeniu atskiestą krakmolą.
Žingsnis 8
Išmaišykite, leiskite šiek tiek sutirštėti ir sudėkite keptą mėsą. Išmaišykite, kad susimaišytų. Maišykite dar minutę ir išjunkite.
Kategorijos