Kiniška vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kiniška vištiena

Labai skani mėsa su daug daržovių. Ingredientai paprasti ir lengvai pakeičiami.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Kiniška vištiena Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Kiniška vištiena Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir imbierą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Kiniška vištiena Žingsnis 3
Į vištieną sudėkite česnaką, imbierą ir sojų padažą.

Žingsnis 4

Kiniška vištiena Žingsnis 4
Kol mėsa marinuojama, morkas ir paprikas supjaustykite šiaudeliais, o svogūnus - pusžiedžiais.

Žingsnis 5

Kiniška vištiena Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite mėsą.

Žingsnis 6

Kiniška vištiena Žingsnis 6
Kepkite maišydami, o po trijų minučių sudėkite daržoves.

Žingsnis 7

Kiniška vištiena Žingsnis 7
Pomidorų pastą atskieskite puse puodelio vandens. Supilkite pomidorų pastą į keptuvę, sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos