Publikavimo data: 2025-08-18
Kiniška vištiena
Labai skani mėsa su daug daržovių. Ingredientai paprasti ir lengvai pakeičiami.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir imbierą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Į vištieną sudėkite česnaką, imbierą ir sojų padažą.
Žingsnis 4
Kol mėsa marinuojama, morkas ir paprikas supjaustykite šiaudeliais, o svogūnus - pusžiedžiais.
Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite mėsą.
Žingsnis 6
Kepkite maišydami, o po trijų minučių sudėkite daržoves.
Žingsnis 7
Pomidorų pastą atskieskite puse puodelio vandens. Supilkite pomidorų pastą į keptuvę, sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių.
Kategorijos