Publikavimo data: 2025-08-18
Kiniška vištiena "Gongbao" su žemės riešutais
Receptą davė draugas, vištiena gaunasi apetitiška ir originali. Skonis puikus.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite porcijomis, užpilkite sojų padažu ir vyno actu, palaikykite 20 minučių.
Žingsnis 2
Ryžius apkepkite svieste.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį, įberkite druskos ir palikite virti 15 minučių.
Žingsnis 4
Paprikas ir imbierą supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite žalius svogūnus ir kepkite keptuvėje 5 minutes.
Žingsnis 5
Išimkite iš keptuvės pipirus ir imbierą ir toje pačioje keptuvėje apkepkite vištieną.
Žingsnis 6
Išimkite vištieną iš keptuvės.
Žingsnis 7
Į keptuvę suberkite žemės riešutus.
Žingsnis 8
Supilkite vištienos sultinį ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 9
Į žemės riešutus sudėkite vištieną, pipirus ir imbierą ir viską troškinkite 10 minučių.
Kategorijos