Publikavimo data: 2024-06-16
Kiniški blyneliai su žaliaisiais svogūnais
Kiniški blyneliai su žaliaisiais svogūnais yra vienas paprasčiausių kinų patiekalų. Juos galima patiekti pusryčiams arba vakarienei. Kinijoje šis patiekalas gaminamas įvairiais būdais. Kiniškus blynelius lengva pasigaminti namuose, o jiems pagaminti nereikia pirkti kiniškų ingredientų.
Žingsnis 1
Miltus persijokite per sietelį, tada supilkite karštą vandenį ir išmaišykite iki vientisos masės. Suberkite druską ir supilkite šaltą vandenį. Jei reikia, įberkite daugiau miltų.
Žingsnis 2
Tešla neturėtų lipti prie rankų. Padalykite tešlą į 4 dalis ir palikite 10 minučių pailsėti. Peiliu supjaustykite svogūną. Iškočiokite tešlą ir patepkite aliejumi. Susukite į ritinį ir iškočiokite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus, kol jie taps auksiniai.
Kategorijos