Kiniško stiliaus kiauliena saldžiarūgščiame padaže. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Kiniško stiliaus kiauliena saldžiarūgščiame padaže.

Pikantiškas visų mėgstamos kiaulienos gaminimo variantas. Ryškus patiekalo skonis ir išvaizda.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.65/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiniško stiliaus kiauliena saldžiarūgščiame padaže. Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais (geriausia 3-4 cm ilgio), užpilkite sojų padažu ir česnaku, palikite marinuotis bent 20 minučių.

Žingsnis 2

Kiniško stiliaus kiauliena saldžiarūgščiame padaže. Žingsnis 2
Tada suberkite krakmolą (aš naudojau kukurūzų krakmolą) ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kiniško stiliaus kiauliena saldžiarūgščiame padaže. Žingsnis 3
Kiaulieną kepkite gerai įkaitintame aliejuje keptuvėje po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Kiniško stiliaus kiauliena saldžiarūgščiame padaže. Žingsnis 4
Norėdami pagaminti padažą, keptuvėje arba puode sumaišykite pomidorų pastą su cukrumi ir pomidorų sultimis, kaitinkite, kol cukrus ištirps, įberkite druskos, paskui acto ir krakmolo (geriau ištirpinti nedideliame kiekyje vandens).

Žingsnis 5

Kiniško stiliaus kiauliena saldžiarūgščiame padaže. Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite ir dar 1-2 minutes pavirkite. Į gautą padažą sudėkite keptą kiaulieną ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos