Publikavimo data: 2024-09-14
Kiniško stiliaus kiauliena saldžiarūgščiame padaže.
Pikantiškas visų mėgstamos kiaulienos gaminimo variantas. Ryškus patiekalo skonis ir išvaizda.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais (geriausia 3-4 cm ilgio), užpilkite sojų padažu ir česnaku, palikite marinuotis bent 20 minučių.
Žingsnis 2
Tada suberkite krakmolą (aš naudojau kukurūzų krakmolą) ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kiaulieną kepkite gerai įkaitintame aliejuje keptuvėje po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Norėdami pagaminti padažą, keptuvėje arba puode sumaišykite pomidorų pastą su cukrumi ir pomidorų sultimis, kaitinkite, kol cukrus ištirps, įberkite druskos, paskui acto ir krakmolo (geriau ištirpinti nedideliame kiekyje vandens).
Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite ir dar 1-2 minutes pavirkite. Į gautą padažą sudėkite keptą kiaulieną ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos