Publikavimo data: 2024-03-24
Kiniško stiliaus vištiena
Jei jau seniai norėjote išbandyti Azijos virtuvę, bet nežinojote, nuo ko pradėti, šis receptas yra būtent tai, ko jums reikia. Sojų padažas yra klasikinis beveik visų kinų patiekalų ingredientas. Azijoje jo dedama kuo daugiau ir kuo dažniau. Vištienos krūtinėlė yra baltymų lobynas ir bet kokios geros mitybos pagrindas. Sudėjus ją su paprikomis, sojų padažu ir cukrumi, ji tampa neįtikėtinai saldi ir pikantiška.
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Paimkite gilią lėkštę ir sudėkite į ją griežinėliais supjaustytą maistą.
Žingsnis 4
Įpilkite sojų padažo.
Žingsnis 5
Į ingredientus įpilkite pomidorų pastos.
Žingsnis 6
Įberkite granuliuoto cukraus. Sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 7
Paimkite gilią keptuvę, apkepkite vištieną ir paprikas.
Žingsnis 8
Kepkite 20-30 minučių, kol vištiena iškeps, o paprikos suminkštės. Pagal skonį pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
Žingsnis 9
Padėkite patiekalą ant lėkštės.
Kategorijos