Kiniško stiliaus vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Kiniško stiliaus vištiena

Jei jau seniai norėjote išbandyti Azijos virtuvę, bet nežinojote, nuo ko pradėti, šis receptas yra būtent tai, ko jums reikia. Sojų padažas yra klasikinis beveik visų kinų patiekalų ingredientas. Azijoje jo dedama kuo daugiau ir kuo dažniau. Vištienos krūtinėlė yra baltymų lobynas ir bet kokios geros mitybos pagrindas. Sudėjus ją su paprikomis, sojų padažu ir cukrumi, ji tampa neįtikėtinai saldi ir pikantiška.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiniško stiliaus vištiena Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Kiniško stiliaus vištiena Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Kiniško stiliaus vištiena Žingsnis 3
Paimkite gilią lėkštę ir sudėkite į ją griežinėliais supjaustytą maistą.

Žingsnis 4

Kiniško stiliaus vištiena Žingsnis 4
Įpilkite sojų padažo.

Žingsnis 5

Kiniško stiliaus vištiena Žingsnis 5
Į ingredientus įpilkite pomidorų pastos.

Žingsnis 6

Kiniško stiliaus vištiena Žingsnis 6
Įberkite granuliuoto cukraus. Sumaišykite visus ingredientus.

Žingsnis 7

Kiniško stiliaus vištiena Žingsnis 7
Paimkite gilią keptuvę, apkepkite vištieną ir paprikas.

Žingsnis 8

Kiniško stiliaus vištiena Žingsnis 8
Kepkite 20-30 minučių, kol vištiena iškeps, o paprikos suminkštės. Pagal skonį pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

Žingsnis 9

Kiniško stiliaus vištiena Žingsnis 9
Padėkite patiekalą ant lėkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos