Kivių kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kivių kepsnys

Kotletas su kiviais - patiekalas kulinarinių eksperimentų mėgėjams. Kiaulienai gaminti geriau imti kiaulieną. Geriausia - galinę kiaulienos dalį arba sprandinę. Kivį rinkitės pagal odelę - ji turi būti sausa, puri, be įdubimų ir įtrūkimų. Pats vaisius turėtų būti vidutiniškai kietas. Per minkšti egzemplioriai yra pernokę ir ne tokie skanūs. Kepimui imkite kietą sūrį, pavyzdžiui, rusišką arba olandišką sūrį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kivių kepsnys Žingsnis 1
Apkepkite kotletus. Mėsą supjaustykite ne storesniais nei 1,5 cm griežinėliais. Įtrinkite plaktuvu ir lengvai įtrinkite druskos bei pipirų į paviršių. Kepkite šiek tiek aliejaus po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Kivių kepsnys Žingsnis 2
Iškepkite kotletus su kiviais. Sudėkite kotletus ant kepimo skardos. Nulupkite kivius, supjaustykite juos apskritimais ir išdėliokite ant mėsos. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje 20-25 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos