Publikavimo data: 2024-05-19
Klasikinė cordon bleu vištienos krūtinėlė
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Lengvai apskrudinkite mėsą. Aštriu peiliu filė išpjaukite kišenes. Supjaustykite kumpį plonais griežinėliais, padalykite į tris dalis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Išspauskite česnaką. Sumaišykite sūrį ir česnaką, padalykite į tris dalis. Į kumpio gabalėlį įdėkite tarkuoto sūrio, suvyniokite. Įdėkite į filė kišenę.
Žingsnis 2
Iškepkite filė. Viename dubenyje sumaišykite miltus su druska ir pipirais. Kitame dubenyje suplakite kiaušinį ir garstyčias. Į trečią dubenį suberkite džiūvėsėlius. Kiekvieną filė apvoliokite miltuose, pamirkykite kiaušinio mišinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Krūtinėles sudėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 3
Paruoškite "cordon bleu". Kepkite filė iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Išimkite filė iš orkaitės, apverskite ant kitos pusės ir kepkite dar 15 minučių.
Kategorijos