Klasikinė cordon bleu vištienos krūtinėlė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Klasikinė cordon bleu vištienos krūtinėlė

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinė cordon bleu vištienos krūtinėlė Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Lengvai apskrudinkite mėsą. Aštriu peiliu filė išpjaukite kišenes. Supjaustykite kumpį plonais griežinėliais, padalykite į tris dalis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Išspauskite česnaką. Sumaišykite sūrį ir česnaką, padalykite į tris dalis. Į kumpio gabalėlį įdėkite tarkuoto sūrio, suvyniokite. Įdėkite į filė kišenę.

Žingsnis 2

Klasikinė cordon bleu vištienos krūtinėlė Žingsnis 2
Iškepkite filė. Viename dubenyje sumaišykite miltus su druska ir pipirais. Kitame dubenyje suplakite kiaušinį ir garstyčias. Į trečią dubenį suberkite džiūvėsėlius. Kiekvieną filė apvoliokite miltuose, pamirkykite kiaušinio mišinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Krūtinėles sudėkite ant kepimo skardos.

Žingsnis 3

Klasikinė cordon bleu vištienos krūtinėlė Žingsnis 3
Paruoškite "cordon bleu". Kepkite filė iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Išimkite filė iš orkaitės, apverskite ant kitos pusės ir kepkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos