Klasikinė feijoada su kiauliena, pupelėmis ir jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Klasikinė feijoada su kiauliena, pupelėmis ir jautiena

Feijoada yra tradicinis brazilų patiekalas. Feijoada į Braziliją atkeliavo iš tamsiaodžių vergų, kurie buvo atvežti į Brazilijos plantacijas. Anksčiau ji buvo laikoma vergų maistu, tačiau šiandien feijoada gaminama beveik visame pasaulyje. Šis patiekalas labai sotus, nes jame yra daug mėsos.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
308 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinė feijoada su kiauliena, pupelėmis ir jautiena Žingsnis 1
Šviežią mėsą 20 minučių pamirkykite vandenyje. Jautieną, kiaulienos nugarinę ir sprandinę supjaustykite kubeliais. Paruoškite katilą, supilkite alyvuogių aliejų ir kepkite visą šviežią mėsą ant didelės ugnies 7 minutes.

Žingsnis 2

Klasikinė feijoada su kiauliena, pupelėmis ir jautiena Žingsnis 2
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 15 minučių, tada sudėkite svogūnus ir pomidorus. Pagardinkite druska ir pipirais ir 10 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Tada sudėkite pupeles ir šoninę, išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Klasikinė feijoada su kiauliena, pupelėmis ir jautiena Žingsnis 3
Tada sudėkite dešreles ir dešreles ir troškinkite dar 10 minučių. Išjunkite ugnį, uždenkite dangčiu ir palikite 25 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos