Klasikinė kalakutienos filė azu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Klasikinė kalakutienos filė azu

Tradicinis totorių virtuvės patiekalas azu paprastai gaminamas iš jautienos arba avienos. Jį galite paįvairinti gamindami kalakutienos filė azu. Patiekalas ne mažiau skanus, bet mažiau kaloringas. Jis puikiai tinka vaikų maistui. Azu galima gaminti su bulvėmis arba be jų, kitaip jį sudaro pagrindiniai ingredientai: mėsa, marinuoti agurkai, svogūnai, česnakai, pomidorai ir žolelės.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.56/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinė kalakutienos filė azu Žingsnis 1
Paruoškite azu ingredientus. Į keptuvę įpilkite 1,5 valgomojo šaukšto aliejaus, ant didelės ugnies apkepkite bulves, kepimo pabaigoje įberkite druskos. Į kitą keptuvę supilkite likusį aliejų, sudėkite kalakutieną ir svogūną, kepkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Klasikinė kalakutienos filė azu Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į mėsą sudėkite agurkus, pomidorus ir česnakus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite pomidorų pastos ir prieskonių, išmaišykite. Supilkite vandenį ir troškinkite, kol mėsa išvirs. Prie virtų daržovių ir mėsos sudėkite keptas bulves. Išmaišykite azu ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos