Publikavimo data: 2024-06-09
Klasikinė kiauliena pomidorų padaže su spagečiais ir daržovėmis
Nuo seniausių laikų pirmykščiai žmonės kepė kiaulieną. Sulig kiekvienu šimtmečiu šio patiekalo gaminimas modernėjo. Dabar yra daugybė visiškai skirtingų kiaulienos su spirgučiais variantų, tačiau siūlomas receptas yra vienas žinomiausių, su kuriuo gali susidoroti kiekviena šeimininkė.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsą ir kepkite ją apie 5 minutes ant didelės ugnies, tada sudėkite svogūnus, morkas, paprikas ir žaliuosius svogūnus. Sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Kol spagečiai verda, į keptuvę pagal skonį įpilkite pomidorų pastos ir prieskonių. Gerai išmaišykite, tada supilkite verdantį padažą ir vandenį, kad apsemtų ingredientus. Uždenkite dangčiu ir virkite 10 minučių. Tada į mėsą ir daržoves sudėkite spagečius. Gerai išmaišykite.
Kategorijos