Klasikinė kubietiška mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Klasikinė kubietiška mėsa

Gaminimo laikas
280 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iš apelsino ir citrinos išspauskite sultis, tada į sultis supilkite paruoštas česnako ir svogūno skilteles. Taip pat suberkite kmynus, papriką ir raudonėlį. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Supjaustykite kiaulieną į 6 vienodus gabalėlius ir palikite marinuotis.

Žingsnis 2

Visus padažui reikalingus ingredientus sudėkite į trintuvo dubenį ir sumaišykite iki košės.

Žingsnis 3

Marinuotą kiaulieną dėkite ant įkaitintos grilio keptuvės. Kepkite ant grotelių, kol kiekviena pusė iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos