Publikavimo data: 2024-04-06
Klasikinė mišrainė su bulvėmis ir dešra
Surenkamo mišrainės su bulvėmis ir dešrelėmis receptas leidžia paruošti skanų pirmąjį patiekalą. Jis ruošiamas jautienos sultinio pagrindu. Kad sriuba būtų sotesnė, galite naudoti mėsą su kaulais, o ne mėsą. Rūkytą dešrą galima imti bet kokią, o virtą - aukščiausios rūšies pieną. Jei viskas bus padaryta teisingai, remiantis laipsnišku receptu, ši sriuba pasirodys maistinga ir soti.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos sultinį. Puodą su mėsa ir vandeniu pastatykite ant didelės ugnies ir užvirinkite. Nugriebkite putas ir sumažinkite ugnį. Virkite mėsą uždengę dangčiu 1 valandą, tada išimkite iš sultinio ir sudėkite į švarų dubenį. Kai mėsa šiek tiek atvės, supjaustykite ją batonais.
Žingsnis 2
Į sultinį sudėkite bulves. Sultinį perkoškite per sietelį į kitą švarų puodą ir sudėkite bulves. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Kai sultinys užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite daržoves. Į gilią keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Po 1 minutės sudėkite morkas, smulkintą svogūną, agurkus, dviejų rūšių dešrą ir mėsą. Išmaišykite ir maišydami kepkite 5-7 minutes. Sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 4
Suderinkite produktus. Į puodą su bulvėmis sudėkite dešrą ir mėsą. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, lauro lapų. Išmaišykite ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių. Palikite virti po dangčiu dar 10 minučių.
Kategorijos