Publikavimo data: 2024-10-13
Klasikinė mišrainė su kiaulienos šonkauliukais ir bulvėmis
Soljanka - tai tiršta mėsos, žuvies arba grybų sriuba, verdama su mėsos sultiniu ir prieskoniais. Soljanką su pasimėgavimu valgė tik paprasti žmonės, o didikai ją laikė paprastu patiekalu, nevertu didiko stalo. Soljankoje yra beveik visi žmogaus sveikatai būtini elementai. Jame daugiausia vitamino C, nes yra kopūstų, raugintų agurkų, žolelių, citrinų, alyvuogių.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite 3 minutes. Į keptuvę sudėkite dešrą ir dešreles. Tada sudėkite agurkus, pomidorų pastą ir prieskonius.
Žingsnis 2
Paruoškite puodą su vandeniu, sudėkite bulves ir kiaulienos šonkauliukus. Virkite 10 minučių, tada sudėkite kepsnį. Virkite dar 10 minučių ir sudėkite alyvuoges. Į puodą įpilkite citrinos ir virkite dar 3 minutes. Tada leiskite patiekalui 20 minučių pritraukti.
Kategorijos