Klasikinė mišrainė su kiaulienos šonkauliukais ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Klasikinė mišrainė su kiaulienos šonkauliukais ir bulvėmis

Soljanka - tai tiršta mėsos, žuvies arba grybų sriuba, verdama su mėsos sultiniu ir prieskoniais. Soljanką su pasimėgavimu valgė tik paprasti žmonės, o didikai ją laikė paprastu patiekalu, nevertu didiko stalo. Soljankoje yra beveik visi žmogaus sveikatai būtini elementai. Jame daugiausia vitamino C, nes yra kopūstų, raugintų agurkų, žolelių, citrinų, alyvuogių.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinė mišrainė su kiaulienos šonkauliukais ir bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite 3 minutes. Į keptuvę sudėkite dešrą ir dešreles. Tada sudėkite agurkus, pomidorų pastą ir prieskonius.

Žingsnis 2

Klasikinė mišrainė su kiaulienos šonkauliukais ir bulvėmis Žingsnis 2
Paruoškite puodą su vandeniu, sudėkite bulves ir kiaulienos šonkauliukus. Virkite 10 minučių, tada sudėkite kepsnį. Virkite dar 10 minučių ir sudėkite alyvuoges. Į puodą įpilkite citrinos ir virkite dar 3 minutes. Tada leiskite patiekalui 20 minučių pritraukti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos