Bulvių ir įvairių gyvūnų mėsos derinys nuo seno naudojamas daugelyje pasaulio virtuvių. Jie puikiai dera tarpusavyje, todėl galima paruošti sotų ir skanų antrąjį patiekalą, kuris palieka malonų poskonį, o šviežios daržovės jį padaro dar sveikesnį.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Užpilkite vandeniu ir virkite 1 valandą, kol visiškai išvirs.
Žingsnis 2
Kai mėsa bus paruošta, į puodą vienu metu supilkite visas daržoves, pasūdykite ir uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies, kol bus paruoštos bulvės.
Žingsnis 3
Patikrinkite, ar bulvės išvirė, tada sudėkite prieskonius, petražoles. Išmaišykite. Palaikykite ant ugnies dar apie 5 minutes.