Publikavimo data: 2024-10-13
Klasikinė šurpa su morkomis
Bulvių ir įvairių gyvūnų mėsos derinys nuo seno naudojamas daugelyje pasaulio virtuvių. Jie puikiai dera tarpusavyje, todėl galima paruošti sotų ir skanų antrąjį patiekalą, kuris palieka malonų poskonį, o šviežios daržovės jį padaro dar sveikesnį.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Užpilkite vandeniu ir virkite 1 valandą, kol visiškai išvirs.
Žingsnis 2
Kai mėsa bus paruošta, į puodą vienu metu supilkite visas daržoves, pasūdykite ir uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies, kol bus paruoštos bulvės.
Žingsnis 3
Patikrinkite, ar bulvės išvirė, tada sudėkite prieskonius, petražoles. Išmaišykite. Palaikykite ant ugnies dar apie 5 minutes.
Kategorijos