Klasikinė šurpa su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Klasikinė šurpa su morkomis

Bulvių ir įvairių gyvūnų mėsos derinys nuo seno naudojamas daugelyje pasaulio virtuvių. Jie puikiai dera tarpusavyje, todėl galima paruošti sotų ir skanų antrąjį patiekalą, kuris palieka malonų poskonį, o šviežios daržovės jį padaro dar sveikesnį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinė šurpa su morkomis Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Užpilkite vandeniu ir virkite 1 valandą, kol visiškai išvirs.

Žingsnis 2

Klasikinė šurpa su morkomis Žingsnis 2
Kai mėsa bus paruošta, į puodą vienu metu supilkite visas daržoves, pasūdykite ir uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies, kol bus paruoštos bulvės.

Žingsnis 3

Klasikinė šurpa su morkomis Žingsnis 3
Patikrinkite, ar bulvės išvirė, tada sudėkite prieskonius, petražoles. Išmaišykite. Palaikykite ant ugnies dar apie 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos