Klasikinė šviežių kopūstų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Klasikinė šviežių kopūstų sriuba

Šios sriubos receptu su manimi pasidalijo mano draugas virėjas. Receptas gana paprastas, sriuba soti, skani ir sveika. Pabandykite pasigaminti šią sriubą, nenusivilsite!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
46 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinė šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite mėsą ir virkite, kol ji suminkštės. Kiaulienos virimo trukmė priklauso nuo mėsos šviežumo: jauna kiauliena verdama apie 20 minučių, o ne jauna - iki 40 minučių. Gaminimo metu būtinai nuplaukite putas.

Žingsnis 2

Klasikinė šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 2
Kol mėsa kepa, paruoškite daržoves: sutarkuokite morkas stambia tarka, smulkiai supjaustykite svogūną, supjaustykite bulves taip, kaip esame įpratę, ir susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 3

Į keptuvę supilkite aliejų ir įkaitinkite, pakepinkite svogūnus ir morkas iki auksinės spalvos, sudėkite pomidorų pastą, tada sudėkite kopūstus ir bulves, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Sudėkite apkeptą mišinį į mėsą, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki vidutinės, uždenkite ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Įberkite druskos, pipirų, citrinos rūgšties ir lauro lapų. Uždenkite ir virkite dar kelias minutes. Tada išjunkite ir palikite pastovėti uždengtą dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, česnakų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, sriubos su kiaulienos šonkauliais

Kategorijos