Klasikinė vištienos krūtinėlė su sūriu ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klasikinė vištienos krūtinėlė su sūriu ir pomidorais

Vištienos krūtinėlė yra lengvai virškinamų baltymų, vitaminų, mineralų ir aminorūgščių šaltinis. Joje yra A, B9, B12, C, E, F, H ir PP vitaminų, taip pat organizmui būtinų mineralų. Pomidoruose yra daug vitaminų A ir K, taip pat daug B grupės vitaminų, folio rūgšties ir tiamino. Viename pomidoriuje gaunama apie 40 proc. vitamino C paros normos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinė vištienos krūtinėlė su sūriu ir pomidorais Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Apkepkite krūtinėlę iš dviejų pusių po 2 minutes. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais. Kepimo skardą išklokite folija ir patepkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Klasikinė vištienos krūtinėlė su sūriu ir pomidorais Žingsnis 2
Dėkite krūtinėlę ant kepimo skardos. Ant viršaus uždėkite svogūnų, pomidorų ir aptepkite majonezu. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir uždėkite ant krūtinėlės. Dėkite į 200 °C įkaitintą orkaitę 35 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos