Publikavimo data: 2025-08-20
Klasikinės bulvės su vištiena
Bulvės yra gana maistinga ir soti daržovė. Šiandien nė vienas stalas neįsivaizduojamas be bulvių patiekalų. Jose gausu krakmolo, jos yra vitamino C šaltinis ir turi baltymų. Bulvės taip pat yra labai universali daržovė, nes jas galima naudoti įvairiuose patiekaluose. Jos taip pat gerina medžiagų apykaitą, mažina skrandžio rūgštingumą ir didina hemoglobino kiekį kraujyje.
Žingsnis 1
Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi, ant jos sudėkite blauzdeles ir bulvių apskritimus.
Žingsnis 2
Majonezą sumaišykite su tarkuotu sūriu ir apvoliokite blauzdas bei bulves. Pašaukite patiekalą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
Kategorijos