Klasikinės Cezario salotos su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikinės Cezario salotos su vištiena

Tradicines Cezario salotas labai paprasta paruošti, joms nereikia daug produktų, tačiau jos būna gana šventiškos. Šį patiekalą galima patiekti šeimos vakarienei, taip pat Naujųjų metų išvakarėse ar gimtadienio vakarėlyje. Pagrindinis ingredientas, kurio garbei salotos pavadintos, yra Cezario padažas, dėl jo salotos tampa švelnesnės ir ne tokios sausos, o skonis pikantiškesnis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinės Cezario salotos su vištiena Žingsnis 1
Į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, sudėkite plokštelėmis supjaustytą česnaką. Filė supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę, kepkite, kol taps auksinė.

Žingsnis 2

Klasikinės Cezario salotos su vištiena Žingsnis 2
Į tą pačią keptuvę sudėkite mėsą ir česnaką, supilkite kubeliais supjaustytą duoną ir kepkite, kol apskrus.

Žingsnis 3

Klasikinės Cezario salotos su vištiena Žingsnis 3
Mėsą ir džiūvėsėlius sudėkite į dubenį. Sudėkite smulkiai supjaustytus salotų lapus, pomidorų griežinėlius ir užpilkite Cezario padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, vakarienė, užkandis, Cezario salotos, receptų knyga, salotos su augaliniu aliejumi

Kategorijos