Publikavimo data: 2024-06-09
Klasikinės Cezario salotos su vištiena
Tradicines Cezario salotas labai paprasta paruošti, joms nereikia daug produktų, tačiau jos būna gana šventiškos. Šį patiekalą galima patiekti šeimos vakarienei, taip pat Naujųjų metų išvakarėse ar gimtadienio vakarėlyje. Pagrindinis ingredientas, kurio garbei salotos pavadintos, yra Cezario padažas, dėl jo salotos tampa švelnesnės ir ne tokios sausos, o skonis pikantiškesnis.
Žingsnis 1
Į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, sudėkite plokštelėmis supjaustytą česnaką. Filė supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę, kepkite, kol taps auksinė.
Žingsnis 2
Į tą pačią keptuvę sudėkite mėsą ir česnaką, supilkite kubeliais supjaustytą duoną ir kepkite, kol apskrus.
Žingsnis 3
Mėsą ir džiūvėsėlius sudėkite į dubenį. Sudėkite smulkiai supjaustytus salotų lapus, pomidorų griežinėlius ir užpilkite Cezario padažu.
Kategorijos