Publikavimo data: 2025-08-17
Klasikiniai barščiai
Noriu jums parodyti nesudėtingą būdą, kaip žingsnis po žingsnio pasigaminti gardžiausius barščius. Sotūs, gardūs ir sotūs.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite 40 minučių. Išimkite mėsą ir sultinį perkoškite per sietelį.
Žingsnis 2
Įberkite druskos, smulkiai supjaustytų kopūstų.
Žingsnis 3
Morkas ir burokėlius sutarkuokite smulkia tarka, svogūną smulkiai supjaustykite. Kepkite 5 minutes keptuvėje su aliejumi.
Žingsnis 4
Į daržoves supilkite pomidorų pastą ir actą. Troškinkite dar 3 minutes.
Žingsnis 5
Į sultinį su kopūstais sudėkite smulkiai supjaustytas bulves ir virkite 2 minutes.
Žingsnis 6
Į sultinį sudėkite troškintas daržoves ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 7
Įberkite maltų juodųjų pipirų (pagal skonį), česnako, lauro lapų. Nuimkite sriubą nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite 30 minučių.
Kategorijos