Publikavimo data: 2025-08-18
Klasikiniai barščiai
Kiekvienas vyras mėgsta žmonos paruoštus barščius, o jei pagaminsite juos pagal šį receptą, jis prašys dar.
Žingsnis 1
Įmeskite mėsą į puodą su šaltu vandeniu ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Kol mėsa kepa, nulupkite bulves ir jas supjaustykite.
Žingsnis 3
Kai mėsa pradės virti, nuimkite putas.
Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus ir suberkite į sultinį.
Žingsnis 5
Burokėlius nulupkite, supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 6
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir įmeskite burokėlius, kepkite ant silpnos ugnies 15 minučių, kepimo pabaigoje įpilkite acto.
Žingsnis 7
Į verdantį sultinį sudėkite bulves ir virkite dar 15 minučių.
Žingsnis 8
Svogūnus ir morkas nulupkite, susmulkinkite ir 10 minučių pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 9
Į sultinį sudėkite keptus burokėlius, pakepintus svogūnus ir morkas, tarkuotą česnaką ir druską.
Kategorijos