Klasikiniai barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Klasikiniai barščiai

Klasikinis patiekalas skaniems ir sotiems pietums
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
24 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Klasikiniai barščiai Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite sultinį. Mėsą (gali būti bet kokia mėsa) virkite, kol ji bus paruošta.

Žingsnis 2

Klasikiniai barščiai Žingsnis 2
Nulupkite ir nuplaukite visas daržoves.

Žingsnis 3

Klasikiniai barščiai Žingsnis 3
Kopūstus susmulkinkite ne per smulkiai.

Žingsnis 4

Klasikiniai barščiai Žingsnis 4
Į sultinį su mėsa sudėkite kopūstus ir virkite, kol kopūstai bus pusiau išvirę.

Žingsnis 5

Klasikiniai barščiai Žingsnis 5
Paruoškite kepsnį. Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 6

Klasikiniai barščiai Žingsnis 6
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 7

Klasikiniai barščiai Žingsnis 7
Kepkite svogūnus, morkas ir burokėlius, kol visos daržovės visiškai iškeps.

Žingsnis 8

Klasikiniai barščiai Žingsnis 8
Į daržoves sudėkite pomidorų pastą ir susmulkintas česnako skilteles, kepkite 1 minutę ir išjunkite.

Žingsnis 9

Klasikiniai barščiai Žingsnis 9
Bulves supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į sultinį su kopūstais.

Žingsnis 10

Klasikiniai barščiai Žingsnis 10
Kai tik bulvės išvirs, į puodą sudėkite daržovių apkepą, lauro lapą, pipirų žirnelius, druskos ir pipirų pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos