Publikavimo data: 2025-08-20
Klasikiniai barščiai
Klasikinis patiekalas skaniems ir sotiems pietums
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite sultinį. Mėsą (gali būti bet kokia mėsa) virkite, kol ji bus paruošta.
Žingsnis 2
Nulupkite ir nuplaukite visas daržoves.
Žingsnis 3
Kopūstus susmulkinkite ne per smulkiai.
Žingsnis 4
Į sultinį su mėsa sudėkite kopūstus ir virkite, kol kopūstai bus pusiau išvirę.
Žingsnis 5
Paruoškite kepsnį. Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 6
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 7
Kepkite svogūnus, morkas ir burokėlius, kol visos daržovės visiškai iškeps.
Žingsnis 8
Į daržoves sudėkite pomidorų pastą ir susmulkintas česnako skilteles, kepkite 1 minutę ir išjunkite.
Žingsnis 9
Bulves supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į sultinį su kopūstais.
Žingsnis 10
Kai tik bulvės išvirs, į puodą sudėkite daržovių apkepą, lauro lapą, pipirų žirnelius, druskos ir pipirų pagal skonį.
Kategorijos