Klasikiniai barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Klasikiniai barščiai

Kiek šeimininkų, tiek ir receptų. Todėl nusprendžiau įamžinti savo barščių receptą. Tačiau turiu vieną paslaptį, kuria pasidalysiu. Nors tai gal ir nėra jokia paslaptis, tačiau mano pažįstami nustebo apie ją sužinoję.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Klasikiniai barščiai Žingsnis 1
Mėsą užpilkite šaltu vandeniu ir padėkite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, nuimkite putas, kad sultinys būtų skaidrus, pasūdykite, įdėkite lauro lapą ir palikite mėsą virti.

Žingsnis 2

Klasikiniai barščiai Žingsnis 2
Nuluptus burokėlius ir morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite plonais griežinėliais ir viską kartu 10-15 min. kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies. Paprikas supjaustykite griežinėliais ir į burokėlius bei morkas įpilkite pomidorų pastos, pusę šaukšto acto ir tris šaukštus vandens.

Žingsnis 3

Klasikiniai barščiai Žingsnis 3
Bulves supjaustykite nedideliais griežinėliais, kopūstus šiaudeliais ir sudėkite į sultinį. Virkite 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Klasikiniai barščiai Žingsnis 4
Sudėkite troškintų daržovių mišinį ir užvirinkite. Baigiant virti įpilkite likusį actą, žoleles ir slaptąjį ingredientą - cukrų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos