Publikavimo data: 2024-09-17
Klasikiniai įdaryti kiaušiniai
Klasikiniai įdaryti kiaušiniai yra šaltas užkandis, tinkantis furšetams, namų vakarėliams ar pusryčiams. Pagrindinis patiekalo privalumas - greitas paruošimas. Kiaušinių puselių įdarui skirti produktai tinka bet kokiam skoniui, biudžetui ir prieinamumui, svarbiausia juos sumalti iki maltos mėsos konsistencijos. Norint dozuoti ir tiksliai užpildyti kietai virtų kiaušinių puseles, nepakenks įsigyti kulinarinį švirkštą arba maišelį.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių įdarui skirtus ingredientus. Kiaušinius perpjaukite per pusę. Išimkite trynius ir susmulkinkite. Smulkiai supjaustykite krapus, obuolius ir agurkus. Krabų lazdeles sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkos.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Giliame dubenyje sumaišykite smulkintus produktus, pagardinkite majonezu, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Į kiaušinių puseles dėkite apie 1 šaukštelį įdaro, suformuokite tvarkingą gumulą.
Kategorijos