Klasikiniai įdaryti kiaušiniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Klasikiniai įdaryti kiaušiniai

Klasikiniai įdaryti kiaušiniai yra šaltas užkandis, tinkantis furšetams, namų vakarėliams ar pusryčiams. Pagrindinis patiekalo privalumas - greitas paruošimas. Kiaušinių puselių įdarui skirti produktai tinka bet kokiam skoniui, biudžetui ir prieinamumui, svarbiausia juos sumalti iki maltos mėsos konsistencijos. Norint dozuoti ir tiksliai užpildyti kietai virtų kiaušinių puseles, nepakenks įsigyti kulinarinį švirkštą arba maišelį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.27/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikiniai įdaryti kiaušiniai Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių įdarui skirtus ingredientus. Kiaušinius perpjaukite per pusę. Išimkite trynius ir susmulkinkite. Smulkiai supjaustykite krapus, obuolius ir agurkus. Krabų lazdeles sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkos.

Žingsnis 2

Klasikiniai įdaryti kiaušiniai Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Giliame dubenyje sumaišykite smulkintus produktus, pagardinkite majonezu, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Į kiaušinių puseles dėkite apie 1 šaukštelį įdaro, suformuokite tvarkingą gumulą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos