Publikavimo data: 2025-08-18
Klasikiniai kefyro blyneliai
Skanus ir paprastas receptas pusryčiams ar užkandžiui. Klasikiniai blynai, kurių skonis daugeliui pažįstamas nuo vaikystės.
Žingsnis 1
Išimkite kefyrą ir kiaušinį iš šaldytuvo ir leiskite jiems sušilti iki kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Dubenyje plaktuvu sumaišykite kiaušinį ir cukrų, kad cukrus ištirptų.
Žingsnis 3
Supilkite kefyrą, įberkite žiupsnelį druskos ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Suberkite miltus ir persijokite juos per sietelį. Išmaišykite, kad susimaišytų.
Žingsnis 5
Suberkite sodą ir iš karto gerai išmaišykite. Tešla turi burbuliuoti.
Žingsnis 6
Tešlą į įkaitintą keptuvę pilkite dalimis, po šaukštą.
Žingsnis 7
Kepkite ant vidutinės ugnies po kelias minutes iš abiejų pusių.
Kategorijos