Klasikiniai marinuoti agurkai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Klasikiniai marinuoti agurkai

Gaminimo laikas
535 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
29 kcal.
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Klasikiniai marinuoti agurkai Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Užvirinkite 3 litrus vandens, įberkite druskos, cukraus ir acto. Virkite 2-3 minutes, kol cukrus ir druska ištirps. Palikite ant silpnos ugnies, kad marinatas būtų karštas.

Žingsnis 2

Klasikiniai marinuoti agurkai Žingsnis 2
Sterilizuokite agurkus su žolelėmis ir krapais. Į kiekvieną stiklainį įdėkite po kelis serbentų lapelius, krienų, vyšnių, ąžuolų, krapų ir 2-3 česnako skilteles. Sandariai uždėkite agurkus. Užpildykite stiklainius su agurkais 5-10 min. staigiu verdančiu vandeniu, tada nusunkite verdantį vandenį.

Žingsnis 3

Klasikiniai marinuoti agurkai Žingsnis 3
Marinuokite agurkus. Užpilkite agurkus karštu marinatu, užsukite dangtelius, apverskite stiklainius ir palikite 7-8 val. atvėsti. Turėtų susidaryti 3 litrų talpos stiklainiai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Daržovių patiekalai, daržovių pusgaminiai, daržovių konservai, konservavimas, paprasta, mažai kalorijų, agurkų sezonas, česnakų sezonas, agurkų pusgaminiai, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakų pusgaminiai

Kategorijos