Klasikiniai mėsos blyneliai ant kefyro su avižiniais dribsniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Klasikiniai mėsos blyneliai ant kefyro su avižiniais dribsniais

Mėsos paplotėliai ant kefyro su avižiniais dribsniais yra gana neįprastas ingredientų derinys viename patiekale, tačiau stebėtinai pavykęs. Tokie apkepai būna gana skanūs, aromatingi ir labai sotūs.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikiniai mėsos blyneliai ant kefyro su avižiniais dribsniais Žingsnis 1
Supilkite kefyrą į indą. Supilkite kefyrą ir išmaišykite grūdus, tada suberkite sodą ir dar kartą išmaišykite. Į mišinį sudėkite maltą mėsą ir kiaušinį. Nulupkite česnaką ir pertrinkite jį per presą. Sudėkite smulkintą česnaką į maltą mėsą. Įberkite muskato riešuto, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Šaukštu kruopščiai išmaišykite faršą ir palikite 20 minučių kambario temperatūroje.

Žingsnis 2

Klasikiniai mėsos blyneliai ant kefyro su avižiniais dribsniais Žingsnis 2
Po 20 minučių keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Padarykite ovalo formos keptuvę. Kepkite mėsos paplotėlius ant vidutinės ugnies po 4 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos