Publikavimo data: 2024-06-17
Klasikiniai mėsos blyneliai ant kefyro su avižiniais dribsniais
Mėsos paplotėliai ant kefyro su avižiniais dribsniais yra gana neįprastas ingredientų derinys viename patiekale, tačiau stebėtinai pavykęs. Tokie apkepai būna gana skanūs, aromatingi ir labai sotūs.
Žingsnis 1
Supilkite kefyrą į indą. Supilkite kefyrą ir išmaišykite grūdus, tada suberkite sodą ir dar kartą išmaišykite. Į mišinį sudėkite maltą mėsą ir kiaušinį. Nulupkite česnaką ir pertrinkite jį per presą. Sudėkite smulkintą česnaką į maltą mėsą. Įberkite muskato riešuto, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Šaukštu kruopščiai išmaišykite faršą ir palikite 20 minučių kambario temperatūroje.
Žingsnis 2
Po 20 minučių keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Padarykite ovalo formos keptuvę. Kepkite mėsos paplotėlius ant vidutinės ugnies po 4 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos