Publikavimo data: 2024-05-12
Klasikiniai šachmatai
Žingsnis 1
Sudėkite jautieną į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite lauro lapą ir troškinkite 30-40 minučių, periodiškai nugriebdami putas. Kai mėsa bus paruošta, išimkite ją iš sultinio ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais, morkas - pusžiedžiais, o česnaką - plonais žiedais.
Žingsnis 3
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite morkas ir česnakus.
Žingsnis 4
Į sultinį sudėkite mėsą, bulves ir raugintus kopūstus. Virkite 10-15 minučių.
Žingsnis 5
Tuomet į puodą įpilkite kepinių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite, užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių.
Žingsnis 6
Paruoštą sriubą palikite 15-20 minučių, kad įgautų sodrų skonį, ir patiekite.
Kategorijos