Publikavimo data: 2024-05-12
                Klasikiniai šachmatai
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Sudėkite jautieną į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite lauro lapą ir troškinkite 30-40 minučių, periodiškai nugriebdami putas. Kai mėsa bus paruošta, išimkite ją iš sultinio ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Bulves supjaustykite kubeliais, morkas - pusžiedžiais, o česnaką - plonais žiedais.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite morkas ir česnakus.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Į sultinį sudėkite mėsą, bulves ir raugintus kopūstus. Virkite 10-15 minučių.
                     
                                        
                        Žingsnis 5
                        
                        Tuomet į puodą įpilkite kepinių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite, užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių.
                     
                                        
                        Žingsnis 6
                        
                        Paruoštą sriubą palikite 15-20 minučių, kad įgautų sodrų skonį, ir patiekite.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos