Klasikiniai veršienos kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikiniai veršienos kotletai

Jautienos kotletai atsirado Anglijoje, o didžiausio populiarumo sulaukė XVII a., kai buvo plačiai gaminama ir eksportuojama avių vilna, o daugumai mėsos patiekalų, tarp jų ir kotletams, gaminti buvo naudojama ėriena. Tai buvo vienas pirmųjų patiekalų, kurie buvo patiekiami porcijomis. Dabar kotletai gali būti gaminami iš kiaulienos, jautienos ir vištienos.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikiniai veršienos kotletai Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinį, mėsą pasūdykite ir papipirinkite, apvoliokite ją kiaušinyje, tada džiūvėsėliuose.

Žingsnis 2

Klasikiniai veršienos kotletai Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą, kol ji paruduos, maždaug po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos